Sarasota en Naples - Reisverslag uit The Moorings, Cayman Eilanden van Pia Molen - WaarBenJij.nu Sarasota en Naples - Reisverslag uit The Moorings, Cayman Eilanden van Pia Molen - WaarBenJij.nu

Sarasota en Naples

Door: Pia

Blijf op de hoogte en volg Pia

10 November 2013 | Cayman Eilanden, The Moorings

Vanmorgen iets later uit bed want de wedstrijd begint voor ons pas om 12 uur. Ontbijten en koffer inpakken, want die moet wel gelijk mee.

We hebben het wedstrijdprogramma bekeken en zien tot onze schrik dat de wedstrijd al om drie is afgelopen. Dit betekent voor mij vijf afstanden binnen 2,5 uur. Gelukkig de iets kortere afstanden. Ik ga vandaag voor de 200 wissel, 50 vlinder, 100 vrij , 50 rug en de wisselslag estafette. Linda en John zijn er ook alweer. Het is veel zwemmen in korte tijd. Er zijn ook een paar filmpjes van gemaakt. Ik zal later proberen deze te uploaden. Uitslagen volgen ook later.

Nu het meest serieuze deel van de trip voorbij is, gaan we eerst naar de subway om een lekker broodje van 'one foot' te halen. Nou, ging er wel in.

Vervolgens de auto in om door re reizen naar Naples. We verblijven hier in Ramada Inn. Inchecken en uitpakken eerst even naar de supermarkt en gegeten om daarna de folders in te duiken om te zien wat we morgen gaan doen. We zitten nu aan de rand van de Everglades dus alle folders van de Everglades bekeken en we hebben er iets leuks in gevonden.

Ben benieuwd hoebdat gaat morgen, maar we zien het wel zitten.

• 11 November 2013 - 08:55

Tea:

Wel een beetje vreemd . ik dacht je zit in de rust en hebt niet zo veel zin meer om elke dag verslag te schrijven, want het was al een aantal dagen rustig, dat kan. Vanmorgen kreeg ik weer een verslag en toen zag ik dat je elke dag wel wat had geschreven, dat had ik al een x eerder gehad.Maar ik vind het heel leuk om te lezen en die mooie foto's te zien. Maar even over het zwemmen, wat een prijzen zeg, daar kan je mee thuis komen, heel veel succes allemaal en zet m op !!!

• 11 November 2013 - 12:18

Mystery Man:

Wol om de alligators tinke hjer

• 11 November 2013 - 13:10

Pia Van Der Molen:

Hey Tea, het zal staks vanzelf minder worden met de verslagen denk ik als we straks in de relaxmodes komen. Nu nog volop van alles te doen. Zometeen naar de alligators.

En ja, ik sil der wol om tinke hjer!