Zere voeten. - Reisverslag uit Williamsburg, Verenigde Staten van Pia Molen - WaarBenJij.nu Zere voeten. - Reisverslag uit Williamsburg, Verenigde Staten van Pia Molen - WaarBenJij.nu

Zere voeten.

Blijf op de hoogte en volg Pia

01 November 2013 | Verenigde Staten, Williamsburg

Niet te geloven wat je voeten te verduren hebben op een dagje Universal Studio's.

We vertrokken half negen al richting park want als het park opent om 9 uur willen we vooraan staan. Kaarten waren al besteld en we waren snel binnen.

We zouden linea recta doorlopen naar het kasteel van Harry Potter, maar dat is wel erg moeilijk met zoveel leuke dingen onderweg. Maar we waren mooi op tijd en gingen gelijk naar binnen en konden bijna zo doorlopen. Een fantastische ervaring. Zelfs zo mooi dat we van de uitgang gelijk weer naar de ingang gingen voor een tweede ronde.

Achtbanen ook te kust en te keur en diverse gradaties van leuk tot very scary. Olivander werd ook bezocht en Rene heeft een glas 'butterbeer' naar binnen gewerkt.

Jurassic Park was weer heel anders. Begonnen werd met een rustige achtbaan die door de mooie jungle voer maar die werd wel steeds wilder en we hielden het niet helemaal droog. Hier waren we iets sneller doorheen en toen kwam de erg steile wildwaterbaan in zicht.

Een ervaring om niet te vergeten. Halverwege waren we al dweilnat en toen moest de finale nog beginnen. Als verzopen katten kwamen we er weer uit. Gelukkig hebben we zomerse temperaturen en laten we ons zo opdrogen. De achtbanen worden steds wilder en leuker en we doen er nog een paar.

Comic World is vooral heel kleurrijk en heeft ook verrassende attracties. Wij vonden Spiderman fantastisch en hebben deze dan ook twee keer bezocht. Een unieke ervaring!

In de middag overgestapt naar een ander park en natuurlijk ook weer achtbanen. Je verveelt je geen minuut.

Om 5 uur ging het park dicht voor de speciale attractie van die avond: Halloween Horror Night. Wij hadden deze kaarten al en konden op jet park blijven tot de attracties opnieuw open gingen en nu langs alle Houses of Horror. Met onze expreskaarten hoefden we ook niet in de rij en konden bijna overal zo vooraan aansluiten.

Alweer een hele belevenis. Ik ben me dood geschrokken. Ze zijn ontzettend goed. Zelfs als je het ziet aankomen weten ze je nog te verrassen. Ik heb wat afgegild.

Rond half elf hadden we het wel gehad. Meer dan het klokje rond op de parken eisten hun tol en we vertrokken naar huis met zere voeten maar heel voldaan.

• 02 November 2013 - 14:11

Mary Stoker:

Wauw wat een spanning . Leuk om zo'n Halloween feest mee te maken .
    Maar lekker veel genieten want de weken vliegen om ....ook hier !!
    Gaat goed met je kastje of draait ie over uren ?
    Heel veel plezier .

Groetjes Mary.

• 02 November 2013 - 16:25

Tea:

Zo wat een belevenissen zeg. mooie foto,s ook.
    Zo'n halloween horror night, brrr zou niks voor mij zijn, maar het is wel
    goed voor je hart, die slaat vast wel een paar X extra,haha!
    Ik heb elke keer het verslag gekregen op de mail maar deze laatste niet , die zie ik nu bij toeval.
    Tot horens en veel plezier.

• 02 November 2013 - 18:44

Hilda:

Zo, je maakt hééééééél wat mee zo te lezen.
    Alle berichte komen prima door en je staat ook al bij mijn app lijstje hoor!
    Ik hoop dat je vannacht een beetje kunt slapen na al die spannende/ schrikachtige avonturen.

groetjes Hilda

• 02 November 2013 - 18:51

Sijke:

gaat het al weer met je voetjes,anders moet Pieter maar even een massage doen toch.
    wie weet helpt het .lekker gegeten daar niet te veel hamburgers he.
    ook de groetjes van Gerrit. morgen komen Cor en Noi om koffie. Groetjes en tot horens.mama.

• 03 November 2013 - 00:21

Mystery Man:

Wordt er eigenlijk ook nog gezwommen?

• 03 November 2013 - 14:59

Bianca:

Hoi tante Pia!
    Wat leuk om zo je verhalen te lezen!
    En wat een avonturen! Klinkt geweldig!
    Geniet er van!
    Groetjes Bianca en Marco

• 03 November 2013 - 16:24

Pia Van Der Molen:

Hey mystery man, als jij vertelt wie je bent dan krijg je antwoord!

• 03 November 2013 - 17:11

Mystery Man:

Waarom dan pas? Ik kom ut Fryslan (tip)

• 03 November 2013 - 17:15

Pia Van Der Molen:

Ik mag niet met vreemde mannen praten!

• 03 November 2013 - 17:24

Do kenst my wol

• 03 November 2013 - 17:27

Pia Van Der Molen:

Ken ik dy wol? Dat wit ik net ..... Vertel meer......

• 03 November 2013 - 17:45

Wat bist do nijsgjirrich

• 03 November 2013 - 18:14

Pia Van Der Molen:

Altieten al west, of zoiets...

• 03 November 2013 - 18:23

Mystery Man:

Ik gean no drekt earst efkes fuotbaljen sjen. Sjen hoe it Hearrenfean it dien hat